Blomkålsris och sockervadd

Blomkålsris och sockervadd

Jag skulle vilja påstå att jag är en ganska hälsosam människa. Undviker allt vad dieter är och försöker istället tänka logiskt och göra förnuftiga, i mitt huvud, val för att min familj ska må bra på in- och utsidan. Socker är livsfarligt men på helgerna är det fest(!) Mörk choklad är enligt forskning nyttigt och kan inmundigas 30 g varje dag, något jag tar på fullaste allvar och lite till. När det kommer till mitt barn är jag väldigt hård, så hård att jag blir ledsen inombords varje gång hon är i närheten av godis, glass och kakor utan att få smaka. För  jag vet ju att hon hade älskat det. Som tur väl är blir hon minst lika glad för sin skål med hallon och mango, det visar hon tydligt genom att inte dela med sig. Det är svårt det här. Å ena sidan vill jag ge mitt barn så nyttig kost det bara går. Å andra sidan vill jag inget hellre än att springa över vägen till folkets park och köpa den största sockervadden av dem alla för att få se glädjen i hennes ögon när hon mumsar i sig detta vita fluff.

sockervaddBilder: Pinterest